Gudstjenester i Nebbelunde

Nebbelunde og Sædinge sognes egen side.

Herunder vil komme meddelelser der først og fremmest er rettet til folk i Nebbelunde og Sædinge sogne.

Det sker i Nebbelunde i efteråret

• Mandag den 4. september kl. 14:00. STRIKKEKLUB I  NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Mandag den 11. september kl. 17:30. Menighedsrådsmøde i Sognehuset.
  • Onsdag den 20. september kl. 12:30. Sognetur fra Nebbelunde kirkes parkeringsplads: Sensommerturen går i år til Zen Garden på Vestsjælland. På turen besøger vi en kirke, hvor vi holder en kort andagt. Middagen nyder vi som sædvanligt på Lagunen i Guldborg. Pris for dagen er 250 kr. Tilmelding sker til Birthe Måhr på tlf. 30 12 48 34 senest den 14. september.
  • Mandag den 2. oktober kl. 14:00. STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Mandag den 9. oktober kl. 17:30. Menighedsrådsmøde i Sognehuset.
  • Onsdag den 19. oktober kl. 14:00 I NEBBELUNDE SOGNEHUS. Vi smører stemmerne og synger gamle og nye salmer og sange. Fællessangen løfter og skaber glæde og livsmod.
  • Mandag den 6. november kl. 14:00  STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Fredag den 10. november kl. 17:00 I NEBBELUNDE SOGNEHUS. MORTENSAFTEN. Efter gudstjenesten i kirken niviteres til fællesspisning. Menuen består af andesteg og ris á la mande. Pris pr. voksen kr. 125,- børn gratis. Drikkevarer kan købes. Tilmelding til Birthe Måhr senest tirsdag den 31. oktober på telefon 30 12 48 34.
  • Mandag den  13. november kl. 17:30 Menighedsrådsmøde i Sognehuset.
  • Onsdag den 16. november kl. 14:00 I NEBBELUNDE SOGNEHUS. Sogneeftermiddag. Sognepræst Jesper Bacher holder andagten og fortæller derefter " Lidt om Luther" i anledning af, at det er 500 åt siden Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg, den begivenhed som førte til Reformationen.

Det sker i Nebbelunde i vinter.

• Mandag den 4. december kl. 14:00: STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Onsdag den 13. december kl.14:00: Vi synger Julen ind i NEBBELUNDE PRÆSTEGÅRD
  • Mandag d. 8. januar kl. 14:00:  STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Mandag den 15. januar kl. 17:30: Menighedsrådsmøde i NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Onsdag den 17. januar kl. 14:00 i NEBBELUNDE SOGNEHUS. Sogneeftermiddag. Pastor emeritus Nils Roland holder andagten. Derefter fortæller han "Af en landsbypræsts dagbog". 37 år som landsbypræst på Østlolland.
  • Søndag den 4. februar kl. 20:00 Efter gudstjenesten kl. 19:00 i Nebbelunde kirke serveres kaffe/te og pandekager i Sognehuset i anledning af Kyndelmisse.
  • Mandag den 5. februar kl. 14:00: STRIKKEKLUB I NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Mandag den. 12. februar kl. 17:30: Menighedsrådsmøde i NEBBELUNDE SOGNEHUS.
  • Onsdag den 21. februar i NEBBELUNDE SOGNEHUS. Sogneeftermiddag. Sognepræst Per Møller genfortælle nogle af de grumme historier fra Det Gamle Testamente, og vi synger nogle af de bibelhistoriske sange, som knytter sig hertil.

Sognepræst ( KfB)

Gudstjenester i Sædinge